Surfdag
<< Vorige    Volgende >>

20 Augustus 2004

ZZW was de wind voorspelling dus op weg naar de Kabbelaarsbank. Onderweg even gestopt om te kletsen met bekenden op de Grevelingendam. Daar me over laten halen toch het water op te gaan. Maar met die schuinaflandige wind geen pretje. Aan de kant te weinig wind en op het midden veel wind en hogere golven. Nee, snel weer ingepakt en naar de Kabbelaarsbank, beetje oefenen voor The Mission de dag ernaar.Surfers aanwezig: Robert de Leeuw

11:300.5 uurWind: ZW
Board:Fanatic Bee 124 Ltd - North Shore Ultra Slalom 36cm
Zeil:North Warp III 6.8 - North Viper Race 460cm - Arrows Ultimate Race 190-240
Voor het eerst de Warp III 6.8 opgetuigd, ging snel en makkelijk, alleen voor het laaste stukje trim moet je wel een trimwinder hebben. Eenmaal op het water bleek wel dat het zeil snel en stabiel is, en een goed inzet bereik heeft. Aan de kant in de mindere wind kwam ik snel weg en in het midden was het zeil best te houden. Het was alleen geen ideale richting om lekker te surfen. Dus snel weg naar een spot met aanlandige wind.
Surfers aanwezig: Robert de Leeuw

14:002.5 uurWind: ZZW
Board:Fanatic Skate - Lipstick Freestyle 30cm
Zeil:North Disco 5.9 - North Viper 75 430cm - Arrows Weapon Xtreme 175-225
Zo betere richting wind op de kabbelaarsbank, beetje oefenen voor de Slalom wedstrijd van morgen. Dus 2 voetbanden op de Skate en lekker gijbjes oefenen. Helaas viel de wind af en toe helemaal weg, maar toch nog best lekker gevaren.