Home

Mooie sprong in Leucate (2004) Windsurfen is mijn grootste passie, ik surf sinds 1989. Ik heb leren surfen aan het Grevelingenmeer, Kabbelaarsbank om precies te zijn. Tegenwoordig ben ik nog vaak met op de grevelingen te vinden. (Als het waait en als het niet vriest.) Op deze site probeer ik wat te schrijven over de spullen die ik heb (gehad) of heb gevaren. Mijn ervaringen op verschillende spots etc.

Tegenwoordig heb ik erg uitgebreide surfset, en kan ik dan ook met eigenlijk elke omstandigheden surfen. Dat was eerst wel anders, eerst op de deur van mijn vader gevaren, daarna een Wayler 320p Fun. Daarna heb ik wat eigen spullen gekocht, maar als student is je budget heel erg beperkt, dus kun je alleen goedkope surfspullen kopen, je moet toch iets. Ik koop nog steeds heel veel spullen 2dehands, of overjarig, gewoon omdat het net zo goed is, maar vele malen goedkoper. Mijn slogan is dan ook:
Beter genoeg oudere spullen dan te weinig nieuwe!
Ik heb veel boards gehad die ik voor nog geen 150 Euro per stuk heb gekocht: JP 255 Wave, Thommen 265, 275,  HighWinds 215, AHD Power Wave 253 en AHD Pro Wave 255,  en heb daar heel veel plezier van gehad. Vooral vinnen koop ik eigenlijk nooit nieuw, is een vin in goede staat dan is hij net zo goed als nieuw en redelijk waarde vast, bevalt de vin niet kun je hem vaak voor bijna dezelfde prijs weer verkopen.

Sinds een paar jaar ben ik steeds fanatieker wedstrijden gaan varen, daarvoor alleen Fun Events zoals: The Mission, Real Trip en University of Speed. Sinds 2009 dus fanatieker, ik heb nu een eigen wedstrijd nummer: NED-118. De eerste jaren alleen Regio Cups in de Silver Fleet gevaren. In 2011 was mijn niveau zo ver gestegen dat ik eind van het seizoen een Rookie prijs heb gewonnen wat inhield dat ik een uitnodiging heb gekregen voor het NK van 2012. Beste resultaat tot nu toe: Paar 1ste plaatsen in de RegioCup Zuid Silverfleet.

Mijn trouwste surf kameraad, op zijn favoriete plek.