Eind uitslag Regiocup Zuid 2011: 2de, nee toch 4de, en een onverwachte extra prijs

dinsdag 11 oktober 2011

Direct na de laatste heats van de laatste regiocup van dit jaar hadden we een prijs uitreiking. Andere jaren was dat nooit. Het is wel een stuk leuker om een prijs uitreiking te hebben.

Er waren 4 eerste prijzen te winnen: Men en U20 (Under 20) is zowel de Gold als in de Silverfleet. Daarnaast waren er kleine prijsjes voor iedereen die mee heeft gedaan.

Eerst was de Silverfleet aan de beurt, toch wel spannend, 1ste kon ik nooit worden, maar wat dan wel.
1 Andrea Vanhoorne (BEL-26)
2 Robert de Leeuw (NED-118)
3 Ko de Visser (NED-252)

Ik werd 2de in de Silverfleet, doordat ik de eerste wedstrijd had gemist had ik te veel punten achterstand om nog eerste te kunnen worden.

Na de gewone prijzen werd ik nogmaals naar voren geroepen: Omdat ik in 2 jaar zoveel ben gegroeid en ik de laaste 2 wedstrijden zo goed heb gevaren in de Silverfleet werd ik welkom geheten in de Goldfleet, dus mee doen met de toppers. En daarnaast ben ik door het NVW uitgenodigd om komen jaar mee te doen met het NK!

Op maandag ging Ko nog eens door de uitslagen en kwam er achter dat er een fout was gemaakt, er was 1 aftrek te veel gegeven waardoor ik te veel goed had weten te maken. Dus werd ik geen 2de maar 4de.