Lichtweer zonnige avond sessie
Noorden wind, zonnige en weer toenemend wind na 16:00. Heel druk op de dam, pinkster weekend. Helaas viel de wind tegen.

Banzai 5.3 op de FSW 102 met Makani 26cm
Water was redelijk vlak, Dus veel meer freeride, lekker lange rakken met vrienden varen. Wind viel tegen, zeil al snel losser. In de vlagen kon ik wel hoogte lopen, maar was de wind even minder verloor ik steeds hoogte. Dus steeds heel bewust hoogte lopen. Weinig echt leuke golven. Alleen voor de meetpaal stonden soms leuke kleine golven voor wat te springen.

Banzai 5.3 op de FSW 102 met MFC 29cm
Toch maar een grotere vin gepakt. Zeil op minimum trim, maar zelfs dat hielp niet echt. Buiten de vlagen bleef het lastig. Maar had ik een vlaag kon ik nu wel heel goed hoogte lopen en dus veel goed maken. Springen werd niet beter, met de 29cm vin is het lastiger landen. Voetbanden stonden eigenlijk ook net iets te klein waardoor ik niet echt lekker boven op mijn board stond en springen dus ook niet top ging. Paar heel slechte landingen, maar gelukkig zelf en mijn spullen niet beschadigd.

Het was heerlijk weer, helaas kwam de voorspelde wind niet echt.

Brouwersdam Zuid

Aanwezig: Arno (Mr. Q), Ron, Ronny

16:30 1 uur Wind: N
Board: JP Freestyle Wave 102 Pro - Makani Kaku 26cm
Zeil: Goya Banzai Pro 5.3 - Goya Eightyfive Pro 400 - AL360 E3 Carbon 160-220
  Wind zou toenemen, begonnen op medium trim, geeindigd met minimum trim. Kon altijd wel planeren, al was het vaak op mijn tenen, dan was hoogte lopen veel werk met de 26cm. Voetbanden van de FSW 102 op buitenste stand. Springen ging goed. Board vaarde heerlijk los in de hardere wind.
17:30 1.5 uur Wind: N
Board: JP Freestyle Wave 102 Pro - MFC Freewave 29cm
Zeil: Goya Banzai Pro 5.3 - Goya Eightyfive Pro 400 - AL360 E3 Carbon 160-220
  Zeil op minimum trim. Voetbanden van de FSW 102 op buitenste stand. Kon bijna altijd wel planeren, soms even een golfje nodig om in plane te komen. Board vaarde heerlijk los in de hardere wind. De 29cm hielp niet echt met hoogte lopen in minimale wind. Met hardere wind ging het wel nog makkelijker. Springen ging niet altijd top. Ik stond niet lekker boven het board en dan waren de landingen niet echt goed.