Vette storm. Heel vele wind. Wel vlagerig, maar eindelijk eens dikke storm. Tegen het eind van de dag werd het kouder omdat de zon weg was en het was gaan regenen. Na 3 dagen varen en die super dag de dag er voren waren mijn armen aan het begin al heel pijnlijk.

Grevelingendam

Aanwezig: Bart, Dirk Jan, Frank, Levon, Martijn (Volvosurfer)

11:00 4 uur Wind: N/NW 26/35 kts
Board: Mistral Naish Hawaii 8'5" - Pro-Am SideShore 24cm
Zeil: North Voodoo 3.7 - Fiberspar Reflex Wave 400cm - HPL Aluminum Wave 137-193
  Niet echt lekker aan het varen, geen controle, board gaat te snel en wind te vlagerig. Soms kwam ik niet in plane en als ik wel in plane kwam dan geen controle. Toch maar eens mijn nieuwe kleinere vin op maat gaan maken om dat te proberen.
15:30 1 uur Wind: N/NW 25/36 kts
Board: Mistral Naish Hawaii 8'5" - Fin's Sideshore 8.50"
Zeil: North Voodoo 3.7 - Fiberspar Reflex Wave 400cm - HPL Aluminum Wave 137-193
  Na wat scheurwerk eindelijk mijn nieuwe vin in mijn board. Veel meer controle. die 24cm geeft veel te veel lift voor die 3.7. Nog even heerlijk gevaren. Laatste baantje naar buiten om dan de andere ingang weer naar binnen te nemen. Midden op de grevelingen steekt er een sterk wind op. Kan echt niet meer op mijn plank komen. 10-15 minuten liggen proberen en dobberen. En ik was al erg moei. Eindelijk de boeien bij de kant in zicht neemt de wind iets af. Kom op de plank, planeer tot aan de rand van het ondiepe valt de wind weg. Terug moeten lopen.