Windsurfing.nl meeting 2008

Eerste dag van de windsurfing.nl meeting 2008
Redelijk dagje, wind was te zuidelijk voor de grevelingendam, zelfs op de botenhelling. Ik was zelf liever doorgereden naar de Kabbelaarsbank of de Punt, maar daarvoor was ik echt te laat.

Na wat rondhangen op de kant, ik had nog niet echt zin omdat je op de kant helemaal geen wind voelde, toch maar opgetuigd. Na kort twijfelen begonnen met S-Type en Trans-Am 6.0 water was vlak dus de Skate of een Wavezeil had geen toegevoegde waarde gehad. Lekker gevaren, maar na een uurtje viel de wind weg. Ik was dicht bij de kant, dus direct gestopt. Na even kletsen ging iedereen aftuigen. Ik wilde nog varen, maar op het water zag het er erg windstil uit. Na een half uurtje toen de meeste ver waren opgeruimd leken er wat vlagen te komen. Ik het water op en inderdaad: WIND! Na een half uur soms zelfs hard. Was alleen nu wel alleen. Na een uurtje vond ik het wel genoeg en ben ook ik gestopt. Alle forumgangers waren al naar de camping.

Botenhelling

Aanwezig: Arno (Mr. Q), Claudia, Hans (Hansie), Jeroen, Jurjen, Marleen, Martijn (Volvosurfer), Ronald (RonVo)

15:00 2.5 uur Wind: Z
Board: Starboard S-Type 104 - Hurricane SRA 34cm
Zeil: North Trans-Am 6.0 - North Viper Wave 430cm - North X-Composite M
  Setje liep goed, soms was 6.0 aan de kleine kant. Eerste keer met de SRA 34cm, direct vertrouwd, geen spinouts, snel en controle.