Surfen na de Giro.
De Giro kwam vandaag door Zeeland, over de Oosterscheldekering en de Veerse Dam. Als je dan toch zo dicht in de buurt zit maar even gaan kijken. Nadat de renners voorbij waren snel terug naar de Camping, optuigen en nog even lekker varen.

Patrick had zijn Point-7 al opgetuigd liggen. Ik ben mijn 8.3 op gaan tuigen.
Noorde wind, echt helemaal niet handig op de Schotsman, maar ja het waait en je moet iets.

Eerst alleen het water op, ga naar de kant om setje te trimmen kom ik Patrick tegen. Gezellig.
Daarna veel met Patrick gevaren. Na een tijdje besloten om de GT85 te wisselen voor de iSonic.
Goed om de combo iSonic 115 met Daytona 8.3 te testen en beter te leren kennen. Wel even wennen, zo een relatief klein board met relatief groot zeil. Voetbanden stonden eigenlijk te groot, maar kon Patrick voor blijven dus niet de moeite genomen om naar de kant te dobberen om de voetbanden kleiner te zetten.

Schotsman Surfspot

Aanwezig: Patrick

14:30 1 uur Wind: N
Board: AHD GT 85 - Drake R13 Race 60cm
Zeil: North Daytona 8.3 - North Viper 75 490cm - Unifiber Freerace/Slalom 220-280
  Setje liep lekker, kon het board goed los laten lopen. Setje was eigenlijk aan de grote kant, 7.3 en iSonic had ook gekunt, helaas aan de kant geen wind dus dan is de GT85 wel lekker.
15:30 1.25 uur Wind: N
Board: Starboard iSonic 115 - Hurricane SR 2m 46cm
Zeil: North Daytona 8.3 - North Viper 75 490cm - Unifiber Freerace/Slalom 220-280
  Eerste keer met de SR2 46cm. Vin lijkt genoeg lift te geven, ook als de wind even weg is. Voetbanden stonden te groot, waardoor ik niet echt confortable op de rails van het board kon staan. Gyben ging nu wel iets beter dan de eerste keer met de 8.3 op de iSonic. Toch een keer of 4 keurig door geplaneerd. Moet nog wel een paar keer meer testen, maar de 46cm SR2 voelt wel goed voor deze combo.