Beetje Lichtweer Slalom Trainen
Met Marco en Orion afgesproken om wat slalom te gaan trainen. Gekozen voor de Schotsman, kans was dat het daar vlageriger zou zijn, maar ja, tijdens een wedstrijd heb je het ook niet altijd voor het kiezen dus eigenlijk wel een goede training.

Ik hoopte op het testen van mijn Warp 8.0. Maar helaas viel de wind tegen en werd het dus weer 8.4.
In het begin flink wat rakjes samen met Marco en een Belg om 2 boeien. Super training, vond het wel prettig om te zien dat het verschil tussen Marco met een Gun Sails 8.7 en ik met RAM 8.4 en GT85 verwaarloosbaar was, vaak even snel, en soms door mee zitten van een vlag was hij sneller, maar net zo vaak was ik sneller. Marco doet redelijk goed mee in de Gold Fleet, dus ik zal niet zo maar als laatste eindigen in de Goldfleet.

Marco is wel een prettig maatje om meet te trainen, hij is snel, gybed erg goed, veel ervaringing en blijft net als ik vaak lang achter elkaar op het water.

Orion kwam wat laat en kon maar 1x planeren. Hij had pas een Hurricane 56cm gekocht, dus perfect weer om die te testen, maar wind was te zacht. Na 16:30 begon het open te trekken en trok de wind weer aan. Nog even een half uurtje wat vlaagjes gepakt, soms best lekker.

Waarschijnlijk was het een verkeerde keus om naar de schotsman te gaan, maar heb toch best lekker kunnen trainen

Morgen weer, morgen meer wind, hopelijk Slalom trainen met 5.4 of 6.3.

Schotsman Surfspot

Aanwezig: Marco, Orion (osluis)

13:45 2.5 uur Wind: ZW
Board: AHD GT 85 - Deboichet R10 M+ 56cm
Zeil: North RAM F9 8.4 - North Platinum(11) 490cm - AL360 E3 Carbon 210-270
  Soms goed, maar eigenlijk was de 60cm beter geweest met zo weining wind.