Fanatic Ultra Rabbit

Freeride Board
Jaar: 1992
Lengte: 298 cm
Breedte: 65 cm
Volume: 124 L
Gewicht: 10,5 kg
Vinbox: Trimbox
Sails: 5,5 - 8,5
Bouw: Honeycomb Sandwich
Herkomst
Deze plank heeft mijn vader van Ferry, een vriend, gekocht compleet met 2 zeilen etc. Ferry heeft de plank destijds nieuw gekocht. Ferry had hem nauwlijks gebruikt en we kregen hem dus in bijna nieuw staat.

Easy
Omdat de Rabbit zo breed is, zeker voor zijn tijd. Was hij erg stabiel op het water en planeerde erg snel aan. Door de meerdere concaves aan de onderkant was de top alleen niet erg hoog. De voet banden stonden, zoals bij een echt slalomboard, op de plank wat bij een race houding op de plank toch wel vervelend is voor je enkels.

Deze plank heb ik verkocht na de aanschaf van mijn nieuwe Fanatic Bee 124Ltd. Ik heb altijd graag op deze plank gevaren, echt een aanrader voor een beginner die wil overstappen naar een plank zonder zwaard. Mocht je een 2de hands willen kopen let dan wel even op de neus, de Honeycomb laag net onder de buitenlaag is zo hard en sterk dat die nog wel eens van elkaar wil scheuren, dit is bijna niet goed te repareren. Deze laag zorgt er ook voor dat het board erg lang mee gaat en veel kan hebben.

Verkocht
Nadat ik mijn Fanatic Bee124Ltd had gekocht heb ik dit board verkocht aan Anton van WXT

Zeilen
Dit board vaarde ik met zeilen tot 5.5. Kleiner zeilen en evt mijn 5.5 vaarde ik op mijn Starlit.
Gebruikt met: