Het waait nog steeds, wind is nooit minder geweest. Eerst gaan kijken bij de world cup en daarna snel zelf gaan varen. Eenmaal aan het water waren de meesten al lang aan het varen. Weer een strak blauwe hemel alleen de wind was vlageriger dan de dag er voor.

Etang de Leucate - Les Dosses

Aanwezig: Jurjen, Levon, Martijn (Volvosurfer), Ronald (RonVo)

13:00 0.5 uur Wind: W/NW
Board: Mistral Naish Hawaii 8'5" - Pro-Am SideShore 24cm
Zeil: North Dr.X 4.7 - North XC60 400cm - HPL Aluminum Wave 137-193
  Wind lijkt iets minder, iedereen vaart iets groter dan gisteren, dus de 4.7 optuigen. Kom ik bij de water kant zeg RonvO dat de wind weg is. Nou toch maar even proberen. Eerst nauwlijks planeren en daarna komt ie vol terug. Dik overpowered met de DrX op MAX!. Ben later begonnen en de Naish vaart weer super in deze golven, even helemaal voluit gegaan, golven rippen, gyben springen, gyben en weer terug. Tot het echt te veel werd, naar de kant voor iets kleiners.
13:45 0.5 uur Wind: W/NW
Board: Mistral Naish Hawaii 8'5" - Pro-Am SideShore 24cm
Zeil: North Voodoo 4.2 - Fiberspar Reflex Wave 400cm - HPL Aluminum Wave 137-193
  Geen zin om de JP te pakken, eerst maar eens met de Naish proberen. Snel omgetuigd en naar het water. Daar aangekomen: wind weer weg. Nog even lopen rommelen samen met Koffie, die had een 3.2 gepakt. ging echt niet meer. Dit setje op de kant en tijd voor de Skate.
14:30 1 uur Wind: W/NW
Board: Fanatic Skate - Lipstick Freestyle 30cm
Zeil: ART Slide 5.4 - Fiberspar Tidal Wave QT 430cm - Arrows Weapon Xtreme M
  Zo een keer met iets grooters het water op. Das wennen. wind trek ook weer een beetje aan. Licht overpowered met de Skate aan het springen, wat voelt ie groot na de JP en Naish. Na een uur is de Slide te groot aan het worden. Tijd voor kleiner? of even proberen op de Naish?
16:00 1 uur Wind: W/NW
Board: Mistral Naish Hawaii 8'5" - Pro-Am SideShore 24cm
Zeil: ART Slide 5.4 - Fiberspar Tidal Wave QT 430cm - Arrows Weapon Xtreme M
  Zo das lekker, weer lekker dik rippen met de Naish. Vet springen en golfje rijden. De vin is wel aan de kleine kant, maar geen zin om de 26cm te gaan pakken, ben nu al moe.