Wat een super wave dagje zou moeten worden viel uiteindelijk tegen. Net voor vertrek op mijn werk kwamen de onderdelen voor mijn HybridWave binnen, mooi optijd. Ik heb wel op de Hybrid gestaan, maar wind was te zwak. En dan ook nog eens te zuidelijk voor de Brouwersdam, dan wordt de wind vlagerig.

Blokkendam

Aanwezig: Levon, Martijn (Volvosurfer), Ronald (RonVo)

14:00 0.5 uur Wind: Z/ZW
Board: Naish Hybrid Freewave 85 - Naish Hybrid Freewave 23cm
Zeil: North Duke 5.9 - North Viper Wave 430cm - Neil Pryde X6 145-195
  Eerste keer met de HybridWave. Wind was helaas gaan liggen, iedereen was al naar de kant aan het komen, in de hoop dat de wind terug zou komen en om de HybridWave te testen. Een paar stukken op mijn tenen kunnen planeren. 1x bij het terug naar de kant komen en 1 golfje kunnen pakken, tenminste, ik trapte het board helemaal onder me door, zo snel draaide het. Ik ben erg benieuwd naar dit boardje in iets meer wind met een 5.3. Ik vrees alleen dat overpowered het wel eens een lastig beestje zou kunnen zijn. De 23cm vin is zeker te kleine voor een 5.9.
14:30 2 uur Wind: Z/ZW
Board: Fanatic Skate 111 - MFC Goya Freemove 27cm
Zeil: North Duke 5.9 - North Gold 430cm - Neil Pryde X6 145-195
  Snel naar de kant om de Skate te pakken, nog iets minder trim op de Duke en gaan. 50% kunnen planeren, ruim meer dan iedereen op het water. Maar ja ik had ook mijn Skate.. Heb me redelijk vermaakt, maar de golven had ik niet veel aan. Een matige sessie, maar voor deze wind zeker niet slecht.