3de WWT
Leker dagje, meer wind voorspeld dan de eerste 2x. (Het was trouwens de 4de WWT, maar voor mij de 3de)

Na weer een heerlijk en zwaar uurtje yoga, wat voorrangs regels en herhaling van de vlaggen.
Toen snel eten en optuigen. Er was wind om te planeren.
De GT85 gepakt, even kort getwijfeld of de Daytona 8.3 niet groot genoeg moest zijn, maar toch maar voor de zekerheid de 9.5 gepakt. Omdat de wind toch best hard leek wel de R12 64cm gepakt ipv de R13 65cm.

Eerst start training. Ging vandaag met meer wind erg goed. Heel vaak binnen een paar seconden in vol plane over de streep. 1x 1 seconden te vroeg, 1x 12 seconden te vroeg.
Daarna wat gybe training, maar helaas was de wind te zacht om lekker te gyben. Jan was erg ontevreden over mijn techniek en aanvaren van de boeien, moet ik nog hard aan werken. Hopelijk volgende keer meer wind om het beter te oefenen.
We zijn geeindigd met 4 oefen wedstrijdjes. Een 8 baantje. Marco van der Leer was er ook en die was met zijn Formula setje en meer ervaring duidelijk de beste, hij werd 4x 1ste. Ik vond dat ik het niet slecht deed. 2de, 4de, 3de en 2de. Wat opviel is dat dat ook steeds de volgorde was waarin we over de startstreep gingen.

Al met al weer een zeer leerzaam en lekker dagje. Wind was beter. Ik merk dat mijn starts door het vele oefenen zeker beter gaan.

Kabbelaarsbank

12:45 3.75 uur Wind: NW 6/15 kts
Board: AHD GT 85 - Deboichet R12 M 64cm
Zeil: North R-Type 9.5 - North Viper 75 490cm - Unifiber Freerace/Slalom 220-280
  De R12 was soms aan de kleine kant, wind was minder hard, daardoor was hoogte lopen soms moeilijk. Maar in de vlagen was het lekker.