The Mission Final Edition - 2de dag

Zondag minder wind, heel de dag met GT85 en 9.5 gevaren.

Heat 1
Start was redelijk goede, ik had iets eerder over de streep gekunt, was een paar seconden te laat. Heat ging goed, alles geplaneerd. De nummer 1 was snel ver weg. Ik heb heel de tijd vlak achter Loop (Alex van der Meer) gezeten, lukt niet meer om Alex in te halen: 3de

Heat 2
Super start, direct planeren. Jongen voor me vloog weg en heb ik niet meer gezien, jongen achter me kon ik net voor blijven, was bij elke boei steeds weer spannend, ik planeerde na de Gybe sneller weg, hij was steeds sneller in de gybe. Maar ik bleef hem voor. 2de

Geen Finale
Na de voorrondes stond ik 11de. Dus kom maar op met die Finale, ik kon nog wel wat plaatjes goed maken. Maar aangezien het bij de Finale van de Boys (de finale voor ons) meer op een NK leek en die dus 3x moesten starten mochten wij pas laat starten en toen we stonden te wachten kwam de melding, te weining wind we stoppen er mee. Heel het veld stapt op en planeerde weg... We hadden die heat gewoon moeten varen. Helaas helaas.

Dus bleef ik op 11de plaats steken. Ben er wel blij mee. Als ik de eerste heat niet vals was gestart en er in heat 3 goed was geteld had ik makkelijk 5de ofzo gestaan. Al met al een leuk weekend, en ach het is een fun-event, dus ik ga er geen probleem van maken, ik heb veel Fun gehad.

Aangezien ik niet zelf mijn hesje in hoefde leveren maar "vroeg" naar huis gegaan.

Herman, bedankt, bedankt voor dit jaar, alles was allemaal weer goed geregeld. 320+ deelnemer op het water krijgen is een hele klus. Maar vooral bedankt voor 7 jaar The Mission, het was 7x keer een geweldig event. Ik ben blij dat ik alle 7x mee heb gedaan. Dank je, dank je dank je.

Kabbelaarsbank

10:00 2 uur Wind: ZW 2/18 kts
Board: AHD GT 85 - Deboichet R13 S 65cm
Zeil: North R-Type 9.5 - North Viper 75 510cm - Unifiber Freerace/Slalom 220-280
  De Perfecte set voor een lichtweer wedstrijd. Waar veel surfers moeite hadden met planeren, kon ik eigenlijk altijd wel planeren. Waar de fanatiekelingen veel moesten pompen was ik met 2x a 3x in plane.