Super sessie
Er werd W/NW 20 a 25 knopen voorspeld, perfect voor de Grevelingendam.
Had mijn vrije dag, dus perfect. Martijn nam ook een dragje vrij en later kwamen Arno en Ronald ook nog.

Ondanks dat er maar 8 graden was voorspeld was het helemaal niet koud, als de zon door kwam was het echt lekker, en zeker een stuk beter dan vorige week.
Wind was goed, soms nam hij een beetje af, maar met wat trimmen kon ik altijd varen: Dankje North voor de Power XT!

JP FSW 84 met Ice 5.3
Was opstappen en wegwezen, wat een makkelijk setje. Veel golven om mee te spelen, of een beetje backside riden naar buiten of springen richting de kant. Echt weer een paar mooie hoge sprongen gemaakt. Ook veel gybjes geoefend en die gingen soms echt bizar goed: Ik kom vlak achter Arno en Ronald het baaitje binnen, zij gyben beide maar vallen, ik leg toch een mooie gybe weg, zo strak, zo mooi op snelheid... Had gewoon kippevel toen ik weer weg vaarde en een smile van oor tot oor.

Eerst Fin-Grab
Ik kan al een paar jaar One-Handed springen, 2 jaar terug voor het eerst een rail grab gedaan. Vandaag lukt het om na een paar pogingen om in de lucht mijn vin vast te pakken!! Je hebt er niks aan, maar het idee is leuk.

Super dagje. Warm, mooie wind, perfect richting voor de Grevelingendam. Niet al te druk. Hopelijk volgen er dit jaar nog veel van dit soort dagen.

Grevelingendam

Aanwezig: Arno (Mr. Q), Martijn (Volvosurfer), Ronald (RonVo)

11:30 4.5 uur Wind: NW 16/25 kts
Board: JP Freestyle Wave 84 II - Select X1 Wave 26,5cm
Zeil: North Ice 5.3 - North Gold 430cm - Chinook Pro 1 Alloy 165-227
  Setje liep goed, snelehid was goed genoeg om de andere bij te houden, daar is de X1 wel fijn voor. Zeil heeft erg veel bereik, soms naar max getrimmed als de wind hard was, soms echt helemaal op minimum met vooral weining outhaul heeft het zeil erg veel power en kon ik nog planeren terwijl Martijn al met 6.6 aan het varen was.