Superdagje op de Grevelingendam
Windvoorspelling was al een paar dagen super: WNW 20 a 30 knopen.
Er was regen voorspelt, maar die bleef gelukkig net aan de andere kant van het water, dus buiten een enkele beetje motregen hielden wij het droog.

Ik was vroeg uit ben en rond 9:30 aan het water, was ik een van de eerste en er was nog geen bekende. Dat gebeurt mij normaal nooit, ik ben altijd een van de latere. Martijn, Frank en meer bekenden zouden komen, kon dus wel eens erg gezellig worden. Wind zag er goed uit, even kletsen en dan optuigen. Wind leek hetzelfde als gisteren, dus JP FSW 84 met Ice 5.3. Was een gok, kon te klein of te groot zijn, we zouden wel zien. Goede keus, heel de dag met hetzelfde setje gevaren.

Helmcamera
Eindelijk eens de tijd genomen om mijn Core Contour HD eens te testen, er waren veel vrienden op het water dus leuk om die eens te filmen. Dus de camera op mijn helm gemonteerd en gaan varen. Was erg leuk om veel dicht bij mijn maatjes te varen en toe te kijken wat ze doen. Patrick en Frank hebben ook even met de camera gevaren om mij te filmen. Tot de camera er mee stopte, kaartje vol.

Erg veel lol gehad vandaag op het water, veel met vrienden gevaren, veel gekke dingen gedaan, heel veel gesprongen.

Gevaren tot ik echt niet meer kon en te moei was om mijn giek nog langer vast te houden, gybjes ging mis: Zeer voldaan gestopt. Je hebt van die dagen: SUPER!

Thuis de beelden van de camera bekeken, erg donker en best wel bewogen, ik ga met mijn editing programma eens kijken wat ik er van kan maken.

Grevelingendam

Aanwezig: Frank, Jan Willem (Dutchflag), Jurjen, Martijn (Volvosurfer), Patrick (Mr skate), Ronald (RonVo)

10:30 5 uur Wind: W/NW 18/28 kts
Board: JP Freestyle Wave 84 II - Mistral Freestyle 23cm
Zeil: North Ice 5.3 - North Gold 430cm - Chinook Pro 1 Alloy 165-227
  Vanaf het begin perfect, omdat ik nu met langere trapeze lijnen vaar, giek ietsjes hoger gezet. Later trim nog iets minder gezet, maar verder perfect. Vaart altijd super.