Super Middagje Zee
Dit weekend was het NK in Lelystad. Echter voor mij ook het Concert van Bruce Springsteen op zaterdag. Was pas na 2 thuis en zou om half 8 in de auto moeten zitten om op tijd in Lelystad te zijn. Of te wel niet uitgerust naar het NK? Of uitslapen en op mn gemak naar zee? Voor de Zee gekozen.

Een paar uur, er vol voor gegaan, weinig op de kant geweest, veel springen en spelen in de golven. Met de JP FSW 84 Pro en Ice 4.7 gevaren.
Lekker met korte mouwtjes, het was tot half 5 droog, was net aan het omkleden toe het begon te regenen, zat al in de auto toen het begon te gieten. Tijdens het varen scheen de zon heerlijk.

Golven waren soms best hoog, over een meter, soms clean, maar ook vaak chaos. Heb me kostelijk vermaakt, heerlijk gevaren. Springen met linksvoor ging eindelijk weer goed. Maar de enkele sprongen met rechts voor waren duidelijk veel beter. Golverijden was soms echt heel tof.

Een top middagje gehad, was niet lang, maar omdat ik nogal explosief gevaren heb was ik toch echt leeg na 2,5 uur.

Blokkendam

Aanwezig: Alex, Anita, Hans (Hansie), Jeroen (DonLimas), Jurjen, Martijn (Volvosurfer), Ronald (RonVo)

13:45 2.5 uur Wind: W/ZW
Board: JP Freestyle Wave 84 Pro - Select Wave Warrior 24cm
Zeil: North Ice 4.7 - North Gold(a) 400cm - Chinook Pro 1 Alloy 150-212
  Setje was meestal toch wel aan de grote kant, achteraf was 4.2 zeker beter geweest. Heb zeker het laaste half uur toch wel te zwaar gepowered gevaren. Maar setje gaf te onverwacht veel controle.