Beetje minimaal, maar nog lekker warm
Heel de dag toenemende wind voorspeld, eindelijk weer eens ZW.
Gemikt om eind van de middag in Zeeland te zijn als de wind boven de 20 knopen uit zou gaan komen.

Banzai 6.0 met JP FSW 102 en MFC 32cm
Wind leek wat minimaal voor een 6.0, maar met toenemende wind zou dat vanzelf goed moeten komen, wind wordt vanzelf hard genoeg voor je setje.
Minimale trim in het zeil. Aan de kant kort dobberen, maar al snel een vlaag en in plane. Ik kon redelijk veel planeren, maar het was wel minimaal. Na een tijdje even naar de kant om wat te drinken in de verwachting dat het daarna wel beter zou zijn. Daarna werd het niet beter, eerder slechter. Er leek ook regen aan te komen. Aangezien het morgen echt goed zou moeten waaien: krachten sparen en dus op tijd stoppen.

Helaas bleef/was de wind te zuid.
Het was nog best warm, dunne pak aangehad. Maar wind viel wel wat tegen. voorspelling was veel beter.
Olie: Ik heb geluk gehad. Ik hoorde later dat mensen stookolie resten op surfspullen en surfpakken hadden zitten. Er bleken olie resten te zijn aangespoeld. Ik had gelukkig niets op mijn plank of zeil. Alleen enkele kleine vlekjes aan de onderkant van mijn schoenen, alleen zichtbaar omdat de zool blauw is.

Blokkendam

16:00 1.75 uur Wind: Z/ZW
Board: JP Freestyle Wave 102 Pro - MFC Freewave 32cm
Zeil: Goya Banzai Pro 6.0 - Goya Hunderd Pro 430 - AL360 E3 Carbon 160-220
  Zeil op minimum trim. Wind minimaal. Dus een vlaagje nodig om te planeren. Eenmaal in plane blijf het setje wel planeren. Hoogte lopen iets lastirig in de minimale wind. Mastvoet iets naar voren hielp iets.