Windsurf Wave Board JP Wave 255 uit 1999
Wave Board
Jaar 1999
Volume 75 L
Bereik 4,1 - 5,5
Breedte 54,6 cm
Lengte 255 cm
Gewicht 6,1 kg
Vinbox US-Box
Materiaal Carbon Wood Sandwich
Herkomst
Deze plank heb ik eind December 2003 gekocht van een jongen uit Breda. Hij ging 3 maanden naar Zuid Afrika en moest er vanaf. Het board had wel 3 lichte beschadigingen maar die heb ik zelf gerepareerd.

Controle
Ja, dit board heeft Controle, Controle en nog eens Controle!! Dik veel wind met mijn 3.7 en nog gewoon gecontroleerd varen: Werelds!! Hij draait minder snel en makkelijk dan mijn Naish 8'5", maar deze JP heeft wel controle in het overpowered bereik en dat had mijn Naish 8'5" niet!

Verkocht
Na een goede testdag met de AHD Pro Wave en dit board besloten deze te verkopen. Beide varen erg goed, maar de AHD heeft voor mij het voordeel van een Powerbox.
Martijn heeft het board in Oktober 2008 direct van me gekocht.

Zeilen
Ik vaar deze plank alleen bij heel veel wind omdat ik anders echt ga zwemmen. Bij heel constante wind en super omstandigheden kan ik mijn 4.7 er ook op varen, maar die gaat ook goed op mijn JP Freestyle Wave 84 II.
Vinnen
Ik kreeg geen vin bij het board, en er passen eigenlijk geen vinnen direct in, ik moet er altijd plakband op doen. Zeker de vinnen die geschuurd zijn voor mijn Naish passen niet.

Loading fin list...