Foto's 15 november 2008

Foto van mijn Select 62cm bij de eerste keer testen.  Foto van mijn Severne C2 9.5. De eerste keer opgetuigd. Foto van mijn Severne C2 9.5. Na de eerste keer er mee surfen. Je kunt de Windsurfing.nl sticker die Hans er in heeft geplakt boven in goed zien. Foto van mijn Severne C2 9.5. Na de eerste keer er mee surfen.  

Foto's 08 november 2008

Klote, Mooie Drake Slalom Pro gesloopt. Punt op een Mosselbank gezet. Ja, ze zijn echt gelamineerd en niet uit G10 ofzo gefreezed. Dit soort schade is anders helemaal niet mogelijk. S-Ride 32 voor het eerst onder mijn S-Type gebruikt. Select Ride 52cm onder mijn AHD GT-85.. Te klein. Mooie sfeer foto, laag staande zon door mijn zeil. 

Foto's 19 oktober 2008

Foto van de gerepareerde punt van mijn AHD GT85 Mijn Drake R13 60cm onder mijn AHD GT85 voor mij eerste keer varen met de AHD. Eerste foto van mijn Severne C2 9.5. Net gekocht. 

Foto's 01 oktober 2008

Even foto gemaakt van mijn ICE 4.7. Ook mijn JP Wave 255 staat er bij op. 

Foto's 07 september 2008

XTreme Games 2008: Geweldig om met 25 surfen een vliegend start te maken. XTreme Games 2008: Op weg naar de start, mooie foto XTreme Games 2008: Geweldig om met 25 surfen een vliegend start te maken.Ik zit bijna helemaal links, naar die Neil Pryde RS XTreme Games 2008: Geweldig om met 25 surfen een vliegend start te maken.<br>Je kunt mij nog net zien door de Simmer heen. 

Foto's 06 september 2008

Mijn Hurricane SRA 34cm na de eerste keer varen. Arno moet er van geeuwen.. Mooei planeer foto. Ronvo in de bocht. Mooi foto moment, helaas is de focus niet goed. Hans planeer, vol geconcentreerd. Mooie foto van de vlammen in zijn Super Freak<br /> Hans in een gybe. Helaas net geen goede focus.<br /> Mooie foto van Martijn, hoogte lopend. Helaas ligt de focus net achter Martijn.<br /> Mooie close-up van Martijn.<br /> Martijn aan het eind van een gybe, begin zeil rotatie.<br />Mooie foto, lekker helder. En het dek van zijn Fanatic Freewave is goed te zien.<br /> Mooie Planeer foto van Marleen Marleen keurig in plane. Mooie houding, precies super-7. Helaas is de foto net niet scherp. Arno lekker op snelheid. Beetje te veel lift? Mooie Spinout! Mooie foto van Jurjen. Lekker op snelheid, mooie stijl. Board mooi los.<br />Jurjen vaart hier met zijn Naish Redline 7.6.<br /> Leuke planeer foto van Marleen. Zien we daar het voorste voetje in de voetband staan? DonLimas in een Gybe, helaas slechte gefocused.<br /> Arno met zijn slalom setje de lucht in. Mooie sprong! Jeroen in actie mijn zijn Challenger Sails  Jeroen in actie mijn zijn Challenger Sails  DonLimas in een Gybe, helaas slecht gefocused. Mooie Handdrag van Ron Mooie heldere foto van Ronvo in plane. Duke staat wel erg los opgetuigd. Arno zwaait even naar de Camera vrouw. Helaas is de focus net niet goed. Mooie boomerang van Ron. Helaas is Ron zelf net niet infocus. Claudia lekker planerend<br /> Strakke gybe foto van Martijn. Beetje veel chop. Hij komt bijna helemaal uit het water. DonLimas in een Gybe, helaas slechte gefocused. Mooie actie foto met veel expressie van Ron. Claudia heeft duidelijk plezier.<br /> Martijn tijdens een gybe, keurig door de knietjes.<br /> Jurjen in Plane, komt net overeind om een gybe in te gaan zetten. <br />Jurjen vaart hier met zijn Naish Redline 7.6. Jurjen halverwege een gybe, begin van de zeil switch.<br /> Jurjen tijdens een gybe<br /> Jeroen in actie mijn zijn Challenger Sails  Claudia stopt even aan de kant. Remmen! Lekker in Plane op S-Type en Trans-Am 6.0. Foto is net niet goed gefocused. Mooie foto van mijn Trans-Am 6.0. Je ziet de 2 stukken plakband goed zien. Vol in de ankers! Even stoppen om te trimmen.Foto is net niet goed gefocused. Hans met een van zijn Superfreaks in een gybe.<br /> Een van de mooiste fotos van een North Duke. Geweldig zo de zon door het zeil heen. Lekker varen met mijn Trans-Am 6.0 op mijn S-Type. Hoogte lopen voor de gybe. Mooi gybe, dit is haal net het zeil weer omhoog om het om te klappen. 

Foto's 24 augustus 2008

Hans en Jeroen lopen richting het start gebied, samen met DonLimas Hans en DonLimas bespreken taktieken. Hans en Jeroen varen nog even een stukje in voor de start van de Masters heat. Jeroen toont zijn nieuwe Challenger sails. Don Limas opweg naar de start. Marleen staat te wachten bij de startlijn tot haar heat aan de beurt is. Start van de 1ste heat van de 2de dag van The Mission 2008.  Duidelijke foto van mijn Dragster 8.5, bij de start van een Heat bij The Mission 2008 Duidelijke foto van mijn Dragster 8.5, bij de start van een Heat bij The Mission 2008 Foto van de start van een Heat bij The Mission 2008 Foto van het invaren tijdens de 2de dag bij The Mission 2008 Hans heeft een goede start, maar kan nog niet planeren. Midden in het veld, Jeroen, DonLimas en Hans Hans ligt bij de gybe voorop, jeroen er achter en DonLimas gaat erg ruim. Jeroen is eerder weg bij de gybe, zit nu achter Hans, DonLimas is duidelijk later. Arno in een gybe bij een boei Martijn tijdens een gybe rond een boei. Martijn haakt uit om een gybe rond een boei in te zetten. Hans op weg naar de start. Veel bekende op de foto. Marleen bij de finish Marleen opweg naar de finish, wordt ingehaald door de winnaar van de volgende heat. 

Foto's 23 augustus 2008

Arno staat de wachten voor de start van zijn heat. Jeroen toont nogmaals zijn Challenger Sails Fluido. Mooie kleuren. RonvO dobbert richting het start gebied. The Mission 2008: Alternatieve BBQ, de BBQ was al jaren niks, dus hebben de windsurfing.nl surfers maar een eigen BBQ gehouden. The Mission 2008: Alternatieve BBQ, de BBQ was al jaren niks, dus hebben de windsurfing.nl surfers maar een eigen BBQ gehouden. Zeer mooi einde van een mooie surfdag.<br>WOUW! 

Foto's 03 augustus 2008

Jurjen op snelheid met zijn Naish Redline 7.6, zelfde als ik heb, alleen heeft Jurjen de Rode. Jurjen komt bijna los. Hier met zijn Naish Redline 7.6, zelfde als ik heb, alleen heeft Jurjen de Rode. Jurjen op snelheid met zijn Naish Redline 7.6. Je kunt hem nog net een Hangloose zien geven, naar de fotograaf, door het zeil. Mooie foto van mijn Duke 6.7 en mijn S-Type 104 Lekker in Plane met mijn Starboard S-Type 104 en mijn North Sails Duke 6.7  Lekker in Plane met mijn S-Type en Duke 6.7 Nee, dit ben ik niet, dit is RonvO. Hij heeft precies dezelfde North Sails Duke 5.9 uit 2007 als ik. Nee, dit ben ik niet, dit is RonvO. Hij heeft precies dezelfde North Sails Duke 5.9 uit 2007 als ik. Hij vaart hem hier op zijn JP Freestyle Wave. Lekker aan het varen met mijn North Sails Duke 5.9. Hier op mijn S-Type 104. Werkt ook erg goed. Martijn met zijn Ice 5.7 op Mistral Synchro 104. Arno lacht even naar de fotograaf. Foto van mijn waterdichte camera, beetje onduidelijk.RonvO op de voorgrond, Martijn daar achter. Foto van mijn waterdichte camera, beetje onduidelijk.Arno zwaait even voor de foto. Foto van mijn waterdichte camera, beetje onduidelijk.Helaas een beetje onduidelijk want we zien Marleen hier toch echt in Plane. Helaas voor Marleen niet met 2 voeten in de voetbanden. Foto van mijn waterdichte camera, beetje onduidelijk.Martijn van dichtbij. Foto van mijn waterdichte camera, beetje onduidelijk.Arno en RonvO staan even langs de kant te kletsen. Foto van mijn waterdichte camera, beetje onduidelijk.Arno in Plane. Foto van mijn waterdichte camera, beetje onduidelijk.Martijn van Dichtbij Foto van mijn waterdichte camera, beetje onduidelijk.Anita zet een gybe in. Foto van mijn waterdichte camera, beetje onduidelijk.Alex doet een Hangloose voor de camera. Martijn komt voorbij varen. Foto van mijn waterdichte camera, beetje onduidelijk.RonvO net voor een sprong. RonvO met zijn Synchro 104 en Duke 5.9 Reddings actie!! 

Foto's 08 juli 2008

Foto van mijn Warp F2005 5.8 met mijn HPL Carbon giek. Je kunt op het zeil nog de tekst van Alain zien. Foto van mijn MFC SL30 na de eerste keer echt testen. Net 66.6 km/h mee gevaren. Komt er nog rook af? Foto van mijn F2 Missile, net na de eerst keer goed testen met de Warp F2005 5.8 nog aan vast. Top plankje, echt geweldig om op te varen, wat een sensatie. Foto van mijn Warp F2005 5.8. Nadat de eerste keer surfen. Foto van mijn Warp F2005 5.8. Nadat de eerste keer surfen. Foto van mijn Warp F2005 5.8. Nadat de eerste keer surfen. 

Foto's 28 juni 2008

Foto van mijn nieuwe Drake Slalom Pro 36cm. Foto van mijn nieuwe Drake Slalom Pro 36cm onder mijn S-Type 104. De nieuwe Da Kine Core Contour voetbanden op mijn S-Type 104. Die Da Kines zijn echt heerlijk. Mijn setje van vandaag (28 Juni 2008) Starboard S-Type 104 met North Sails Daytona 6.6. Ook mijn HPL giek kun je hier goed zijn. 

Foto's 01 mei 2008

Foto van mijn Redline, eerste keer opgetuigd. 

Foto's 30 april 2008

Foto van mijn MFC SL 34cm, hier onder mijn S-Type 104 Foto van mijn net gekochte Starboard S-Type 104. Foto van de punt van mijn net gekochte Starboard S-Type 104. Foto van mijn net gekochte Starboard S-Type 104. S-Type 104 Technora! Foto van mijn S-Type 104 met Trans-Am 6.0 en MFC 34cm na een eerste dagje testen. 

Foto's 02 maart 2008

Even mijn Ice 5.3 goed op de foto zetten. De JP staat er dan ook gelijk op. Even de Duke 5.9 op de foto zetten. (met Skate 111) Dobberen met mijn JP FSW 84 en Ice 5.3. Terwijl de rest planeerd. Tijd om mijn Duke 5.9 maar weer te pakken. 

Foto's 31 januari 2008

De MFC SL 28cm onder mijn Missile, klaar om te speeden. Mijn super speed setje, nu nog goeie wind.Missile met IQ 5.0 Foto van mijn North IQ 5.0 

Foto's 26 januari 2008

Hanse in Plane 2 leden van de SuperFreak club: Hans en Vakantieganger. Hans, Arno en DonLimas. Mooi sprongetje van DonLimas. Hopje van Arno. Arno heeft het helemaal naar zijn zin. Mooie sprong van Arno Hopje Sprongetje Mooie foto van mijn Ice 5.3 Martijn en Hans opweg naar het eiland. Foto van Ouwe, ook lid van de SuperFreak club 2 leden van de SuperFreak Club: Ouwe en Vakantieganger. Mooie foto van bijna een Tabletop. Arno aan het speeden met Sonic en een Naish Session. Martijn in Plane. Martijn lekker aan het varen. Vakanieganger doet een Loop.Deck van zijn SOS is mooi te zien. 

Foto's 20 januari 2008

Hans vliegt over het water Hans achter een golfje, het water lijk zo vlak maar is het zeker niet. Hans onderuit in een gybe Hans met veel snelheid de bocht in. Bennie, een oude surfmaat van Hans. Martijn op zijn Freewave Martijn tussen de golfjes. Mooie foto van zijn Voodoo Martijn komt naar de kant gevlogen Mooie foto. Toch nog meer oefenen om er een echte Tabletop van te maken. Hans: Hangloose Ook Ronvo kwam nog even surfen. Kees liet was er ook en liet zien dat hij wel even een stuk beter is dan de andere aanwezigen. Hoge Sprongen! Mark was er ook. Samen met Martijn wat rakjes varen Mooie foto van mijn North Sails Ice 4.7 Mooie sprong, met links voor. Op snelheid met mijn Ice 4.7 Met veel snelheid de bocht in. Sprongetje sprongetje downwind. Even de SuperFreak van Hans test. Hans in een Gybe