Foto's 28 november 2009

Lekker spelen in de golven met mijn Ice 4.7 op mijn Freestyle Wave 84II. Helaas aan de kant weinig golven.<br /> Mooie foto van mijn Ice 4.7 in de golven<br /> Lekker spelen in de golven met mijn Ice 4.7 op mijn Freestyle Wave 84II. Helaas aan de kant weinig golven. Mooie foto van mijn Ice 4.7 in de golven, de vuurtoren van Ouddorp op de achtergrond<br /> Lekker spelen in de golven onder de regenboog<br /> 

Foto's 25 oktober 2009

Mooie foto van een start tijdens de regiocup. Met NED-210 DonLimas en helemaal links zie je nog net de Nederlandse vlag van Jan Willem (Dutchflag) Jeroen (DonLimas) is bij de 2de boei gevallen, niet handig. En maakt het daarmee voor Jan Willem lastiger om kort te gyben. Jan Willem gybed achter Wolfgang Draschner aan. Ik zet mijn gybe in, voor Arno (NED-141) helemaal links en iemand met nr.2 Even goed mikken bij de boei. Jeroen (DonLimas) is gevallen bij de boei, maar ik kan er nog net tussendoor. Arno zet zijn gybe in bij de 2de boei. Jeroen (DonLimas) blijft maar problemen houden. Na een val bij de boei wordt hij ook nog eens door iemand overvaren. Mooie foto van Jan willem. Hier opweg naar de finish van een heat. Mooie foto van Hans die hier lachend over de finish gaat. Zijn Hot Sails GPS staat er ook mooi op. Ik opweg anar de finish. Mooie foto. Daytona 8.3 staat wel erg vlak getrimmed. Arno op snelheid op weg naar de finish van een heat. Mooie foto, lekker dichtbij van Jeroen (DonLimas) Mooi ingezette gybe tijdens de Regio Cup. Arno gooit zijn zeil wel erg vroeg open in zijn gybe. Zou hij zijn blijven staan? Jan Willem baan, opweg richting boei. Mooie foto van zijn zeil. <p>Hans net voor het inzetten van een Gybe. Mooei foto van zijn hot Sails GPS.</p> Hans tijdens een gybe. Mooi dicht langs de boei. Mooie foto van de finish van een heat van de regiocup. foto is gemaakt vanuit de wedstrijd boot. Hans finished met een big-smile een van de heats van de regio-cup. <br />Mooie foto, genomen vanuit de wedstrijd boot. Jan Willem viert een feestje. Hij komt als 1ste over de finish van een van de heats. Ik onderweg richting een boei. Jonn Munten gijpt net voor mij. Hans komt over de finish van een heat tijdens de Regio Cup. Mooie foto. Leading the Pack. Ik opweg naar de 2de boei. Na een goeie start heb ik veel jongens achter me zitten. Recht achter mij zit Hans. In gevecht met Hans, hij doet een poging om mij in te halen, maar zet te laag schuin achter mij. Ook al zou hij hoger willen gaan, met mijn GT85 zou ik dat altijd winnen. Hans zal echt zijn best moeten doen. Mooie foto van mijn daytona 8.3 tijdens een gevecht met hans om een plaats in de RegioCup. Ik op volle snelheid over de finish tijdens de Regiocup. Mooie foto van de neus van mijn iSonic 115 tijdens de RegioCup. 

Foto's 11 oktober 2009

Foto van mijn iSonic 115 Wood, hier samen met mijn Daytona 7.3 na de eerste keer er mee surfen. Op de achtergrond licht mijn JP Freestylewave 85 II Foto van mijn iSonic 115 Wood, hier samen met mijn Daytona 7.3 na de eerste keer er mee surfen. Foto van mijn Deboichet 38cm Custom na de eerste keer proberen. Hier onder mijn iSonic 115. Mooie foto van mijn Daytona 7.3, hier op mijn isonic 115. Lekker downwind met mijn iSonic en Daytona 7.3 Eerste foto van mij op mijn starboard iSonic 115. Eerste dag dat ik er op aan het varen was. Ook mooie foto van de Daytona 7.3 Lekker aan het planeren met mijn isonic 115 (eerste keer) en Daytona 7.3 

Foto's 12 juli 2009

Martijn showed mijn nieuwste aanwinst, North Sails Crossride 6.0. Nu voor het eerst opgetuigd.<br /> Arno op zijn iSonic 125.<br /> Hans op zijn AHD SL met Hot Sails GPS 8.0. Mooie foto voor je sponsers.<br /> Mooie foto van Hans met zijn hot Sails GPS 8.0.<br /> Mooie foto, lekker felle kleuren die Duke 6.7. Kleurt leuk bij mijn pak<br /> ik en Don Limas planeren gelijk weg, de wind is gekomen, tijd om te genieten.<br /> Don Limas en ik in Plane, die ga ik met mijn Skate 111 echt niet bij houden.<br /> Even tips uitwisselen.<br /> Arno geeft zijn armen even rust.<br /> Mooie foto van Arno op zijn nieuwe Starboard iSonic. Met V8 7.0 er op. Martijn gebruikt Hans als boei.<br /> Hans in Plane Redelijke foto van mijn North Sails Crossride 6.0 tijdens de eerste keer varen met het zeil.<br /> Even de kant op mijn mijn zeil te trimmen, mooie foto van de onderkant van mijn S-Type 104<br /> Hans komt bij de kant, of is hij zijn zeiltje aan het showen voor zijn sponsor? Idereen vertrek op 1 kluitje. Arno links (voorop) Dan Martijn, Hans en ik achteraan. 

Foto's 17 mei 2009

Alle deelnemers aan de Regiocup Zuid van 17 Mei 2009 zijn aan het optuigen. Downwinds rak richting de beneden boei tijdens de RegioCup Zuid 17 Mei 2009.<br />Mooie foto van mijn R-Type 9.5 Opweg naar finish van de 2de heat (Formula) Ik zit hier vlak achter Jeffrey van Hoe (BEL 6), hij zit echter in de gold fleet en hat er dus al 3 rondes opzitten, ik pas 2. <p>Mijn finish van de 2de heat (Formula) van de RegioCup Zuid 17-Mei 2009. Mooie foto van mijn R-Typ 9.5</p> Eerste slalom heat van de RegioCup Zuid 17-Mei 2009. Maar net planerend kom ik weg van de eerste boei. Eerste slalom heat van de RegioCup Zuid 17-Mei 2009. Vol in Plane in een vlaag, GT85 mooi los op het water. Mijn R12 64cm voor het eerst onder mijn GT85 gevaren. 

Foto's 12 mei 2009

Foto van mijn Drake Slalom Pro 34cm (voor het eerst) onder mijn HTS Super Fast. Foto van de Lessacher LeWo R30 22cm in mijn F2 Missile. De snelle Lessacher B+F Speed 35cm voor het eerste gevaren. Hier onder mijn S-Type 104. 

Foto's 22 maart 2009

Hans showed mijn Daytona 7.3.<br /> 

Foto's 15 maart 2009

Hans met zijn Hot Sails Speed Demon 8.8 op zijn AHD SL 110. Hans met zijn Hot Sails Speed Demon 8.8 op zijn AHD SL 110. Hans en Arno komen het baaitje binnen gevaren. Super mooie foto van mijn Daytona 8.3, top blinkt precies in de zon! Hier op de GT85. 

Foto's 08 maart 2009

Foto van mijn Daytona 7.3. Hier opgetuigd met mijn HPL giek.<br /> Afmetingen van mijn North Sails Daytona 7.3 uit 2006.<br /> Foto van mijn HTS met Daytona 7.3 op de kant bij Kabbelaarsbank.<br /> Foto van mijn Hurricane SRA 40cm onder mijn HTS.<br />